SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeşilçam'ın yıldızı geri dönüyor

Yeşilçam'ın yıldızı geri dönüyor

13 Ekim 2020 Salı - 16:29




Antalya'da yaşayan oyuncu Coşkun Göğen (75), üç film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aydemir Akbaş ile bir komedi filminde oynamaya hazırlandığını belirten Göğen, iki film için de anlaştığını açıkladı.





Antalya'da bir plajda eğlence müdürü olarak görev yapan Yeşilçam'ın ünlü ismi Coşkun Göğen, üç film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, Aydemir Akbaş'ın da rol aldığı komedi filminin hazırlıklarına başladı. Pandemi nedeniyle çekimleri bir süreliğine ertelenen sinema filmi, Antalya ve Alanya'da çekilecek.
Komedi filminin yanı sıra iki film için de görüşme yaptığını, senaryoda anlaştıklarını ve çekim gününü beklediğini kaydeden usta oyuncu, "Çalışmayı çok seviyorum. Sinema benim ruhumu yenileyen bir sektör. Ardı ardına gelen projeleri değerlendirmemek olmazdı. Şimdi alt oyuncu kadrolarının toparlanmasını bekliyoruz. Ardından setler kurulacak ve çekimler başlayacak" şeklinde konuştu.
 
"HAYATIMDA ÜÇ ŞEYİ DEĞİŞTİRMİYORUM"
 
İşi gereği gündelik bakımına özen gösterdiğini sözlerine ekleyen Göğen, "Hayatımda üç şeyi değiştirmiyorum. Birincisi sinema, ikincisi et aldığım kasabı, üçüncüsü tıraş olduğum berberi. Benim vazgeçilmezim bunlar. Her daim bakımlı olmam gerekiyor. Devlet memuru gibi evden çıktığımda saçım ve sakalım temiz olmalı. En başka kendime saygı duyuyorum. 10 yıllık kuaförüm neyi nasıl istediğimi çok iyi bilir. Koltuğuna otururum, tıraş eder beni, süsler ve işe uğurlar" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap