SON DAKİKA



Haber > Magazin > "Yere yatsam beni çiğner misin?"

"Yere yatsam beni çiğner misin?"

20 Mayıs 2022 Cuma - 16:33




Cem Yılmaz'ın günlerdir konuşulan dizisi Erşan Kuneri'de rol alan Nilperi Şahinkaya İbrahim Selim'in programında "Aldığın en tuhaf teklif ne?" sorusuna samimi bir yanıt verdi. Oyuncu Nilperi Şahinkaya sosyal medyada ayak sevenlerin olduğunu söyleyerek gelen mesajı açıkladı.





Erşan Kuneri dizisinde öne çıkan oyunculardan Nilperi Şahinkaya, İbrahim Selim'in YouTube üzerinden yayınladığı gece şovuna katıldı. Nilperi Şahinkaya kendisini şoke eden mesajlar aldığını söyleyerek bunlara bir de örnek verdi.

Sosyal medyadan hayranlarından pek çok mesaj aldığı bilinen ünlü oyuncu 'Aldığın en tuhaf teklif ne?' diye sorulunca bombayı patlattı.

Erşan Kuneri ile gündemde olan Nilperi Şahinkaya'ya şoke eden teklif! "Yere yatsam beni çiğner misin?"

Nilperi Şahinkaya, "Sosyal medyada ayakçılar, ayak severler var" diyerek şu yorumda bulundu: '‘Yere yatsam beni çiğner misin? Ayaklarını yıkayabilir miyim?’ diyenler oldu. Bütün kadınların başına geliyor. Ben çok tuhaf buluyorum."

Erşan Kuneri ile gündemde olan Nilperi Şahinkaya'ya şoke eden teklif! "Yere yatsam beni çiğner misin?"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap