SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeni oyun yeni prömiyer…

Yeni oyun yeni prömiyer…

29 Şubat 2016 Pazartesi - 10:57




Trabzon Devlet Tiyatrosu’ndan bir oyun daha.





2015-2016 sezonunun üçüncü oyunu olan O. Coşkun Irmak’ın kaleme aldığı Memurin Faslı adlı oyunu Enis Yıldız yönetiyor. Oyunda; Işık Tasarım Nihat Bahar, Dekor Tasarım Sertel Çetiner, Kostüm Tasarım Fatma Sarıkurt, Müzik Oktay Köseoğlu ve Koreografisi ise Aslı Öztürk tarafından yapılıyor. 3 Mart 2016 saat 20:00’da prömiyeri gerçekleşecek olan oyunun; Emre Ön, N. Mert Hürol, Fatma Kum, Selin Poyraz, Burak Fındıkçı ve Mahir Elvan rol alıyor. Memurin Faslı adlı oyunda, ülkemizin yakın geçmişinde, memurların yaşantılarından kesitler güler yüzlü bir şekilde anlatılmaktadır. Şarkılı ve danslı oyun, yedi ayrı bölümden oluşmaktadır. Ana eksende geçim sıkıntısı ve hak arayışı işlenirken, memur eleştirisi de yapılmaktadır.

devlet_1

Bölümler şöyle sıralanmaktadır: Bu Nasıl Dünya, Manastır Valisi, Patlıcan, Demokratik Tepki, Kurtuluş Yok, Hayal ile Ruhi, Amigo. Bu bölümlerde memurların düşleri, adam kayırma, dalkavukluk, oto sansür, dayanışma gibi konular işlenmektedir. Oyunun sahnelenmesinde geleneksel tiyatromuzdan zenneler, cüce, deve gibi renkler kullanılmaktadır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap