SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeni klibi için 'erkek' oldu

Yeni klibi için 'erkek' oldu

29 Şubat 2020 Cumartesi - 10:15




Yeni teklisiyle müzik listelerinde yerini almaya başlayan Taylor Swift, için makyaj koltuğuna oturdu ve bambaşka bir ‘erkek’ oldu. Video YouTube’da 24 saatte 10 milyondan fazla kullanıcı tarafından izlendi.





Dünyaca ünlü prodüktör Scooter Braun ile telif hakları ile ilgili yaşadığı problemlerin ardından feminist ideolojisini ön plana çıkaran Taylor Swift, ‘The Man’ (Adam) müzik videosu için erkeğe dönüştü.Toplum ve müzik endüstrisindeki cinsiyetçi çifte standartların bir eleştirisi olan şarkının klibinde Swift’in makyajını sanatçı Bill Corso yaptı.Makyaj artisti Corso, klip için Swift’e daha çıkık yanaklı, büyük burunlu ve sakallı bambaşka bir yüz tasarladı.Saçları ve kaşlarının gizlenmesinin ardından Swift’e yeni bir ten, burun ve ağız yapıldı. Kahverengi saç ve sakalın da eklenmesinin ardından tanınmaz biri haline geldi.

'Hızlı koşmaktan bıktım, erkek olsaydım oraya daha çabuk ulaşıp ulaşamayacağımı merak ediyorum'

Klipte her şeye sahip, kaba ama takdir gören ünlü bir erkeği canlandıran Swift’in seslendirmesini ise Hızlı ve Öfkeli filminin yıldızı Dwayne ‘Rock’ Johnson yaptı.




Tabi klipte bazı gizli mesajlarda vardı.

Bir sahnede duvarda eski patronu Scooter Braun’a gönderme olarak yerleştirilmiş ‘scooter yasaktır’ uyarısı dikkatlerden kaçmadı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap