SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeni "Bond Kızı" belli oldu

Yeni "Bond Kızı" belli oldu

26 Nisan 2019 Cuma - 14:02




Kübalı güzel oyuncu Ana De Armas çekimlerine yeni başlanan 25. Bond filminin kadrosuna katıldı. Armas adı henüz belli olmayan filmde Bond Kızı olacak...





Son James Bond filminden sonra kulislerde sürekli yeni Bond'un kim olacağı, filmi kimin yöneteceği, çekimlerin ne zaman başlayacağı konuşuluyordu.

İngiliz oyuncu Daniel Craig uzun zamandır James Bond karakterine hayat veriyordu. ancak son filmden sonra seriden ayrılacağını açıklamış ve kafaları karıştırmıştı. Ancak Craig yapımcılar tarafından ikna edilerek rolüne geri döndü.

Serinin yazarı Ian Fleming'in Jamaika'daki muhteşem evinde düzenlenen bir basın toplantısında 25. Bond filminin kadrosu açıklandı. Fotoğrafta adeta bir gelenek haline gelmiş, James Bond'un her daim etrafında olan güzel kadınları canlandıran oyuncular var...

Bu güzel kadınlar sinema tarihinde "Bond Kızı" ünvanına sahipler. Yıllardır hem çok güzel hem de yetenekli sayısız Hollywood starı beyaz perdede Bond Kızı oldu.

Bu yıl çekilecek yeni Bond filminin yeni Bond Kızı ise Ana De Armes oldu.

30 yaşındaki Ana De Armes Kübalı bir oyuncu. Ana, tam bir Latin güzeli.


Bugüne kadar büyüklü küçüklü birçok projede yer alan Ana De Armes en son Blade Runner 2049 filminde karşımıza çıkmıştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap