SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeni aşkını ilan etti!

Yeni aşkını ilan etti!

19 Mart 2024 Salı - 09:32




Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz, 6 sene önce nikah masasına oturmuştu. 'Evliliklerinde kriz yaşadıkları' haberleri ile gündeme gelen bir çocuk sahibi çift, geçtiğimiz sene ise boşanmıştı. Gürbüz, Şirin Ediger'in eski sevgilisi Bahadır Gürceer ile aşk yaşamaya başladığını duyurdu.





'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Kuzey Güney', 'Aşk Yeniden, 'Kızım ve 'Uyanış: Büyük Selçuklu' gibi çok izlenen projelerde kamera karşısına geçen Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile dünyaevine girmiş ve Cem ismini verdikleri oğulları dünyaya gelmişti.

BOŞANMA NEDENİ: FİKİR AYRILIKLARI

Geçtiğimiz sene ise uzun süredir tek başlarına sosyal ortamlara katılmaları dikkat çeken ünlü çiftin, yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldıkları ortaya çıkmıştı.

Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz, 1 Mart'ta anlaşmalı olarak tek celsede evliliklerini sonlandırırken; Cem'in velayeti annesinde kalmıştı. İkilinin, oğulları için dostça görüşmeye devam edeceği öğrenilmişti.

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI


2. Sayfa'nın haberine göre; Gürbüz, Bahadır Gürceer ile aşk yaşamaya başladı. Gürbüz, Instagram hesabından Gürceer ile olan tatil fotoğraflarını kalp emojisiyle de paylaştı.

Gürbüz'ün kısa sürede 2 binden fazla beğeni alan gönderisine; sevgilisinden yorum gecikmedi. Gürceer, Nilüfer Gürbüz'ün paylaşımına "Suç ortağım" mesajını yazarak, kırmızı gül emojisi ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap