SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeliz Yeşilmen'in eşine haciz şoku

Yeliz Yeşilmen'in eşine haciz şoku

16 Temmuz 2016 Cumartesi - 18:34




Adana'da eski ünlü sunucu Yeliz Yeşilmen'in kocasına 137 bin 500 lira senetli borcunu ödemediği ileri sürülerek ihtiyati haciz işlemi başlatıldı.





İddiaya göre, Yeşilmen'in kocası iş adamı Ali Uğur Akbaş, Sadri Ziya Pekçetin'den bir süre önce inşaat malzemeleri alarak 45, 10, 12 bin 500 ve 10 bin lira olmak üzere 137 bin 500 liralık senet verdi. Ancak senetlerin günü gelmesine rağmen Akbaş borcunu ödemedi. Bunun üzerine Pekçetin, borçlarını alabilmek için 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvurdu. Mahkeme senetler ödenmediği için Akbaş'ın borcuna karşılık ihtiyati haciz işlemi başlattı. Haciz masraflarıyla birlikte Akbaş'tan 148 bin 337 lira alınmasına karar verildi. Haciz kararının çıkmasının ardından haciz memurları ve avukat katibi Ramazan Çağatay Pamuk kararı uygulamak için önce Akbaş'ın evi olduğu ileri sürülen iki yere giderek haciz işlemini başlattı. Ancak gidilen ilk ev Akbaş'ın annesinin üzerine olduğu için bir işlem yapılamadı. Daha sonra da Akbaş'ın olduğu ileri sürülen villada ise kimsenin olmadığı villanın kiralık olduğu ortaya çıktı. Haciz memurları senetlere karşılık haciz işlemlerini yapamadı.

Avukat katibi Pamuk, Akbaş'ın müvekkilinden inşaat malzemeleri aldığını ancak senet olmasına rağmen borcunu ödemediği için haciz işlemi başlattıklarını belirterek, "Ancak Akbaş'ın üzerine bir şey olmadığı için herhangi bir mal haczedemedik. İş yerinde de 2 masa ve sandalye olduğu için haciz memuru satış masraflarını karşılamayacak değerde malzeme olduğu için haciz yapılmadı. Benim müvekkilim mağdur durumda Akbaş tarafından bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz" dedi. Bu arada Akbaş'ın eşi Yeşilmen ve çocuklarıyla birlikte Muğla'nın Marmaris ilçesinde tatilde olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap