SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeliz Yeşilmen yeminini bozdu

Yeliz Yeşilmen yeminini bozdu

20 Şubat 2016 Cumartesi - 11:09




Oyuncu Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz haftalarda evinde yaşadığı talihsiz olay sonrası nazardan korktuğu için sosyal medya hesaplarından kendisine ve aile





Yeşilmen olayın üzerinden geçen 2 haftalık süre içerisinde yaptığı 100 paylaşımının yarısında kendinin, eşinin ya da çocuğunun fotoğraflarını ve videolarını kullandı. Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, iki hafta önce sabaha karşı evinin banyosundaki duşa kabinin camının patlamasının ardından ölümden dönmüş ve yaşadığı bu talihsiz olayı takipçileriyle Instagram hesabından paylaşmıştı. Paylaşımında nazardan korktuğunu söyleyen Yeşilmen, "Pis nefesli pis bakışlı insanların şerri çıktı.Başka açıklaması var mı? Bi süre ben resim koymucam sadece ürün reklamım ve ürün resmi ekleyebilirim .Şuan kokudan titriyorum" ifadelerini kullanarak bir süre sosyal medya hesabından kendisi ve ailesine ait hiçbir fotoğraf koymama kararı almıştı.

"100 PAYLAŞIMDA 50 FOTOĞRAF"

Yeşilmen kazanın yaşandığı günden bu güne geçen 2 haftalık süre içerisinde Instagram hesabından 100 paylaşım yaptı. Paylaşımların 55 tanesinde kendisinin, eşinin ya da çocuğunun fotoğrafını kullanan ünlü oyuncu yeminini çabuk bozmuşa benziyor.

TAKİPÇİLERİ DE SORDU

Yeşilmen'in eşi ile gittiği bir otel odasında çekerek paylaştığı videoya, takipçileri, "Hani paylasmiyacaktin nazar değiyordu" ve "Ben diyecektim hani nazar degiyordu ben inanıyorum artık bişeler paylaşım yapmiyacam kimsede çok yapmasın bence. .." mesajlarını bırakarak yeminini hatırlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap