SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yeliz Yeşilmen Kültür Bakanlığına seslendi: Umarım bana sahip çıkarlar

Yeliz Yeşilmen Kültür Bakanlığına seslendi: Umarım bana sahip çıkarlar

19 Ocak 2020 Pazar - 19:21




Sosyal medyası hesabından Türkiye'nin turizm bölgelerinin tanıtımını yaptığını ve hala turizm acentesi gibi gönüllü bir şekilde devam ettiğini söyleyen Yeliz Yeşilmen, Kültür Bakanlığından plaket beklediğini duyurdu.





Yeliz Yeşilmen, sosyal medyasında Türkiye'nin turizm bölgelerinin tanıtımını yaptığını belirterek "Ben hala Türkiye topraklarında turizm acentesi gibi gönüllü bir şekilde devam ediyorum. Kültür Bakanlığı bana bu anlamda umarım sahip çıkar. Plaket bekliyorum, insanlara maaş, para veriyorlar. Türkiye turizmini tanıtsın diye. Ben kendim yapıyorum bunu. Farkında olurlar umarım bir gün" dedi.

"Evli, çocuklu gezgin" adında sosyal medyada bir sayfası olduğunu anlatan Yeşilmen, "Artık bir gezginim. Türkiye’nin çok farklı topraklarını Mardin’den Diyarbakır’a, Yalova’dan, Alaçatı’ya her yeri, gezilmeyen görülmeyen yerleri paylaşıyorum tüm detaylarıyla. Kafeleriyle, otelleriyle, turizmiyle. Mesela Yalova’nın şelalesi varmış, yaz olsa gidecektik. Bir de botanik bahçeleri varmış. Oraya gideceğim" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap