SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yazmin Oukhellou kaza anını anlattı

Yazmin Oukhellou kaza anını anlattı

16 Temmuz 2022 Cumartesi - 17:21




İngiliz ünlü televizyon sunucusu Yazmin Oukhellou ile erkek arkadaşı Jake Robert Mclean, Yalıkavak-Bodrum yolunda kaza yapmıştı. Feci olayda Yazmin Oukhellou erkek arkadaşı Mclean’ı kaybetmiş kendisin ise ağır bir şekilde yara almıştı. Türkiye'de tedavi olduktan ülkesine dönen İngiliz oyuncu, kazayla ilgili sessizliğini bozdu.





Feci kaza, 3 Temmuz tarihinde Yalıkavak-Bodrum yolunda meydana geldi. Bodrum Caddesi Değirmenaltı mevkisinde seyreden 34 EEY 035 plakalı otomobil, sürücüsü İngiliz uyruklu Jake Mclean'in kontrolünden çıkarak şarampole devrildi.

Devrilen otomobilin açık olan güneşlik kapağından kafası dışarı çıkan 33 yaşındaki İngiliz uyruklu Jake Mclean, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Otomobilde bulunan kız arkadaşı İngiltere'nin ünlü televizyon yıldızı 28 yaşındaki Yazmin Oukhellou, ağır şekilde yaralandı. Türkiye'de tedavi olduktan sonra ülkesine dönen Yazmin Oukhellou, kazayla ilgili sessizliğini bozdu.
28 yaşındaki İngiliz oyuncu, The Sun'a yaptığı açıklamada, kaza sonrası otomobilden çıkmak ve yardım çağırabilmek için acele ettiğini belirterek, "Kolum sıkıştığı için arabadan çıkamadım.
Bilerek kolumu kırdım ve sıkıştığım yerden çıkarak yardım çağırdım." dedi.

Kolunu kırmaktan başka seçeneği olmadığını söyleyen İngiliz oyuncu, "Hareketsiz yatıp kanamadan ölebilirdim ya da bizi kurtarmaya çalışmak için kendi kolumu kırabilirdim, başka seçeneğim yoktu" ifadelerini kullandı.
Yazmin, aşağı yuvarlandıkları şarampolden yukarı doğru çıkarken yardım için çığlık attığını ve Jake'in hala hayatta olduğuna kendini inandırdığını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap