SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yaz sezonunu açtı! Pelin Öztekin'den bikinili poz

Yaz sezonunu açtı! Pelin Öztekin'den bikinili poz

02 Haziran 2023 Cuma - 17:16




2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti. 35 yaşındaki oyuncu son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozuyla adından söz ettirdi.





Babası usta oyuncu Rasim Öztekin'i kaybetmesi nedeniyle büyük üzüntüye uğrayan Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından sık sık babasıyla ilgili paylaşımlar yaparak hem usta oyuncuyu hayranlarına unutturmuyor hem de babasına olan bağlılığını gözler önüne seriyor.

O dönem verdiği kilolarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu, bambaşka bir görünüme sahip oldu. Şimdilerde fit bir görüntüye sahip olan Öztekin, son dönemde Instagram sayfasından yayınladığı iddialı pozlarla adından söz ettiriyor.

 ''İSTANBUL İÇİN DENİZ SEZONU AÇILMIŞTIR''

Verdiği kilolarla adeta bambaşka bir insan haline gelen Pelin Öztekin, son olarak 445 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bikinili pozunu yayınladı. Güneşli havanın tadını çıkaran Öztekin, yeşil bikinisiyle verdiği pozuna, ''İstanbul için deniz sezonu açılmıştır'' notunu düştü. Ünlü ismin paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Yaz sezonunu açtı Pelin Öztekinden bikinili poz


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap