SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yasmin'in Instagram'ında yeni fotoğrafları var!

Yasmin'in Instagram'ında yeni fotoğrafları var!

10 Mayıs 2021 Pazartesi - 12:17




Mehmet Ali Erbil’in ele avuca sığmaz kızı Yasmin Erbil’in sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlar başta babası olmak üzere aileden gelen tepki nedeniyle kış aylarında bıçak gibi kesilmişti. Ama bahar havaları Yasmin’e yeniden “özgürlük” ilan ettirdi.





YASMİN YİNE YASAK DELDİ, BABASI BU KEZ NE DİYECEK?

Yasmin Erbil. Cesaretiyle, sivri çıkışlarıyla her daim “Babasının kızı. Hık demiş babasının burnundan düşmüş” dedirtiyordu.

Yasmin Erbil büyüdükçe babasına benziyor, babasına benzedikçe de en çok konuşulan isimlerden biri oluyordu. Özellikle de verdiği cesur pozlarla.

yasmin erbil bikini

BABASI ÖNCELERİ SESSİZ KALDI AMA…


25 yaşındaki Yasmin Erbil sosyal medya hesabındaki erotik danslarla ilk dikkatleri üzerine çekti. Verdiği pozlar, dansları önceleri babası tarafından yorumsuz karşıladı. O günlerde Baba Mehmet Ali Erbil sağlığıyla mücadele ediyordu.

yasmin erbil bikini

YASMİN ISRAR EDİNCE BABASI KULAĞINI ÇEKTİ İŞE YARAMADI

Yasmin Erbil her paylaşımında çıtayı biraz daha yukarı çıkartmaya başlayınca önce annesi Nergis Kumbasar’dan sonra da babasından uyarılar almaya başladı ancak Yasmin dikbaşlı bir kızdı, geri adım atmadı.

SEVGİLİSİ “DUR” DEDİ, YASMİN DURULDU!


Anne ve babasının tepkilerine kulak tıkayan Yasmin Erbil’i geçtiğimiz yaz beraberlik yaşamaya başladığı sevgilisi Kerem Can Mutlu durdurdu.

Yasmin Erbil beraberliği süresince sosyal medyadaki cesur pozlarına ara verdi. 

AŞK BİTTİ, BAHAR GELDİ, YASMİN AÇILDI

Ve 2021 baharı. Yasmin’le Kerem Can arasındaki beraberlik birkaç ay önce bitti.

Önce biten aşkının yasını tutan 25 yaşındaki genç kız önceki gün özüne döndü ve yine iddialı pozlar vermeye bunları da cesurca sosyal medyasında paylaşmaya başladı.


İşte Yasmin’in o olay paylaşımları. 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap