SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yasmin Erbil'in Alaçatı kareleri çok konuşulacak!

Yasmin Erbil'in Alaçatı kareleri çok konuşulacak!

29 Temmuz 2016 Cuma - 15:24




Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızları, Yasmin Erbil sosyal medyada paylaştığı cesur pozlar ile dikkatleri üzerine çekti.





Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızları, Yasmin Erbil resmi Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar ile sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

Şu sıralar annesi Nergis Kumbasar ile birlikte Çeşme Alaçatı'da tatilin tadını çıkaran Yasmin Erbil, keyifli anlara dair karelerini paylaşırken, cesur pozlarıyla da dikkat çekti. Erbil'in fotoğraflarına takipçilerinden binlerce beğeni geliyor.

CESUR POZLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Yasmin Erbil'in, Instagram hesabında yaklaşık 60 bin takipçisi var. Erbil, Alaçatı tatilinde çekildiği kareleri sosyal medyada paylaşırken, verdiği cesur pozlarla dikkat çekmeye devam etti. Yasmin Erbil'in paylaşımları, takipçilerinden ise tam not aldı. Erbil'in her paylaşımına binlerce beğeni geliyor.

İşte Yasmin Erbil'in Alaçatı kareleri:


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap