SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yasmin Erbil: "Benimi çok seviyorum ya!

Yasmin Erbil: "Benimi çok seviyorum ya!

21 Haziran 2020 Pazar - 10:19




Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bikinisiyle verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yasmin Erbil, paylaşımına "Benimi çok seviyorum ya! Dövme gibi konmuş" notunu düştü.





Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen 24 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, karantina döneminde Instagram hesabını en aktif kullanan isimlerden biriydi.
Yasmin Erbil, son olarak sosyal medya üzerinden kendine gelen kötü yorumlara sitem etmiş “Yaz geldi, herkes bikini ve mayo giyiyor. Beni niye eleştiriyorsunuz, anlayamadım?" demişti.
Bikinili paylaşımlarına devam ederek kendisine yapılan eleştirel yorumlara çok takılmadığını gösteren Erbil, hesabından yaptığı son paylaşımın altına, “Benimi çok seviyorum ya! Dövme gibi konmuş” notunu düştü.
Paylaşımlarına gelen eleştirilere yanıt veren Erbil, geçtiğimiz günlerde bu pozunu "Linçlere karşı duruşum" notuyla yayınlamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap