SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz

Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz

07 Ekim 2023 Cumartesi - 12:06




İdo Tatlıses ile evli olan Yasemin Şefkatli, eşiyle birlikte ikiz bebek beklediğini açıklamıştı. İlk ayları zorlu geçiren güzel fenomen, karnı burnunda yeni pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.





Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile evlenmişti.

Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda da ikiz bebek beklediklerinin müjdesini verdi. Şimdilerde gebelik süreci hakkında pek çok detay paylaşan Şefkatli, Instagram hesabından soru-cevap yaptığı anlarda dünya gelecek olan bebeklerinin isminin belli olduğunu belirtmişti.

Geçtiğimiz günlerde takipçileri tarafından kendisine yöneltilen "Tüp bebek tedavisi gördünüz mü?" sorusuna yanıt veren Şefkatli, tedavi görmediklerini ve bebeklerin tek yumurta ikizi olduğunu söyledi.




Ayrıca sözlerine ailelerinde de ikiz bebek olduğunu söyleyerek devam etti. İkiz erkek bebeğini kucağına almak için gün sayan Şefkatli, hamilelik sürecinin biraz yorucu geçtiğini açıklamıştı.

Bebeklerinin isimlerinin ne olacağı konusuna da açıklık getiren Şefkatli, bebeklerinin isimlerinin belli olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı: "Bu soru çok soruldu. İsimleri İdo koydu gibi. Benim de içime siniyor. O paylaşalım dediğinde paylaşacağım."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap