SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yaşananlar ders olsun!

Yaşananlar ders olsun!

17 Temmuz 2016 Pazar - 10:03




FETÖ'nün darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından sosyal medyadan yorumlar gelmeye devam ederken, Gani Müjde de sessizliğini bozdu.





15 Temmuz Cuma günü gerçekleşen FETÖ'nün darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından, konuyla ilgili sosyal medyadan yorumlar gelmeye devam ediyor. Binlerce insan Twiter ve Instagram hesapları üzerinden kendi görüş ve düşüncelerini yazıyor.

Ünlü yapımcı Gani Müjde, olaylar sırasında herhangi bir yorum yazmazken, darbe girişiminin püskürtülmesinin üzerine Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Müjde, "Yaşananlar ders olsun" dedi.

EROL OLÇAK'I DA UNUTMADI

Gani Müjde, köprüde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden reklamcı Erol Olçak ve oğlunu da unutmadı. Müjde'nin Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Keşke hiç yaşanmasaydı bu kapkara gece.Köprüde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Reklamcı dostum Erol Olçak ve oğluna rahmet diliyorum. Toplumun bir bölümünü zorla ve dayatmayla yönetmeye kalkan askeri ve sivil cinnetçilere ders olsun yaşananlar.Demokrasi için vesile olsun." ifadeleri yer aldı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap