SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Yasak Elma'da flaş Talat Bulut kararı!

'Yasak Elma'da flaş Talat Bulut kararı!

07 Ağustos 2018 Salı - 12:23




Oyuncu Talat Bulut'un başrol oynadığı 'Yasak Elma' dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunulmuştu.





Talat Bulut hakkında başrolünde yer aldığı 'Yasak Elma' dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmada yeterince delil bulunamadığı için 'takipsizlik' kararı verdi.

'TALAT BULUT İLE DEVAM' KARARI

Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında; takipsizlik kararı ve ünlü oyuncunun dizideki akıbeti masaya yatırıldı.

FOX dizisi 'Yasak Elma'nın yapımcısı Fatih Aksoy, söz konusu karar sonrası toplantı yaptıklarını ve Talat Bulut ile devam etme kararı aldıklarını açıkladı. Böylece 62 yaşındaki oyuncu, şu an tatilde olan dizinin ikinci sezonunda da başrolde yer alacak.

"BU DAVAYI KESİNLİKLE KAZANACAĞIZ"


'Yasak Elma' setinde Talat Bulut tarafından tacize uğradığını iddia eden 19 yaşındaki kostüm sorumlusunun avukatı Sibel Önder, '2. Sayfa' canlı yayınına telefonla bağlandı. Bir üst mahkemeye itiraz edeceklerini açıklayan avulat, "Söz konusu olayda bir taciz var. Üst mahkemeye itiraz edeceğiz. Kesinkle bu davayı kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap