SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yasak Elma oyuncusu da ifşa oldu

Yasak Elma oyuncusu da ifşa oldu

20 Nisan 2020 Pazartesi - 14:54




Yasak Elma dizisine yeni transfer olan oyuncu Gökhan Alkan da ifşa edildi. Genç oyuncu Gökhan Alkan’ın yazdığı mesajlar şoke etti.





Kerem Tunçeri ifşaları sosyal medyayı sallamıştı. Sosyal medya bununla çalkalanırken yeni bir ünlü ismin mesajları ortaya saçıldı.

Yasak Elma’nın yıldızı Gökhan Alkan da ifşa oldu! Son dönemlerde Yasak Elma ile ekrana dönen oyuncunun mesajları herkesi şaşırttı.

Ezgi Naz isimli bir kişi, Alkan’ın kendisini engellemesi üzerine mesajları paylaştı.

Ünlü oyuncunun, “Ben seni aldım, tanıştık, sonra otelde spa masaj keyfi, odada film şarap muhabbet. Her zerrende olmalıyım” yazması dikkat çekti.

 GÖKHAN ALKAN KİMDİR?


Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolejileri Öğretmenliği Lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret-Pazarlama ön lisans bölümlerini bitirdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan Gökhan Alkan'ın ilk televizyon deneyimi 2011 yılında yayınlanan ve büyük ses getiren bir proje olan Muhteşem Yüzyıl ile olmuştur.

Gurbette Aşk, Kocamın Ailesi, Makas, Seviyor Sevmiyor dizilerinde rol alan Gökhan Alkan, son dönemde Yasak Elma ile ekranlara döndü. Gökhan Alkan, 1.88 metre boyunda, 85 kilo ve Yay burcudur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap