SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yasak Elma’da başrol oyuncusundan ayrılık sinyali!

Yasak Elma’da başrol oyuncusundan ayrılık sinyali!

16 Ocak 2021 Cumartesi - 16:37




FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılacağı iddia edildi.





FOX TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Yasak Elma’da Şevval SamEda Ece ve Berk Oktay’la birlikte başrolleri paylaşan Nesrin Cavadzade hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Yasak Elma’da ‘kötülük kraliçesi’ olarak bilinen Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılacağı iddia edildi.

NESRİN CAVADZADE, YAPIMCI FATİH AKSOY'U KIZDIRDI

Tv100’de yer alan habere göre; Nesrin Cavadzade’nin rol aldığı Bir Başkadır dizisinde geçen bir sahne Yasak Elma’nın yapımcısı Fatih Aksoy’u çileden çıkardı. Bir Başkadır’da televizyon ve total seyirciye iş yaptığı için mutsuz olduğunu söyleyip küfür eden Nesrin Cavadzade’nin sözleri Fatih Aksoy’u rahatsız etti.

Öte yandan bu gelişmeden sonra güzel oyuncunun dizinin kadrosundan çıkarılması gündeme gelirken, Nesrin Cavadzade’nin Bir Başkadır dizisi için izin almadığı da iddia edildi.

BAŞROLLER DEVREYE GİRDİ

Aynı haberde geçen bilgiye göre; Yasak Elma’nın diğer başrol oyuncuları Eda Ece ve Şevval Sam devreye girerek Nesrin Cavadzade’nin ayrılığı ertelendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap