SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yasak Elma’da 2 ayrılık ve metres krizi yaşanıyor!

Yasak Elma’da 2 ayrılık ve metres krizi yaşanıyor!

24 Ocak 2022 Pazartesi - 16:53




Ekranların entrikası bol dizisi Yasak Elma 128. Bölüm yine unutulmaz sahnelere yere verecek olurken ayrılıklar ve metres krizi seyirciyi çileden çıkardı. Krize neden olan ayrıntının detayları haberimizde





5 sezondur FOX TV ekranlarında fırtınalar koparan Yasak Elma her bölümde entrika ve heyecandan taviz vermiyor. Seyirciyi iyice kendisine bağlayan Yasak Elma’da ayrılıklar peş peşe gelecek ve oyuncular büyük bir çıkmazın içine düşecek.

Absürd komedi çizgisinden iyice çıkan Yasak Elma ekran başındakileri televizyon başına kilitlerken son gelişmeler herkese şok üstüne şok yaşatacak.

Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma dizisinde Arzu karakterine can veren Nihan Aypolat’ın diziye veda edeceği ortaya çıkmıştı.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz gibi usta isimlerin başrol oynadığı dizide yeni bir gelişme daha yaşandı.

Kulislere düşen iddialara göre Yasak Elma dizisinde Feyza karakterine can veren Ece Dizdar’da projeye veda eden isimler arasında yer alıyor.
  
Bu iki ayrılık haberi dizinin seyircisini şaşkına çevirirken Yasak Elma’da son dönemde reytingler beklenenden daha da yüksek gelmeye başladı. Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi iddiasını devam ettiriyor.

Yasak Elma dizisinde ‘Metres’ kelimesi bu aralar seyirci tarafından sık kullanan bir kelime olarak hafızalara kazınmış durumda.

Yıldız ve Kumru arasında geçen ‘metres’ kelimesi dizinin hayranlarını iyice sinirlendirmiş durumda.

Kumru karakteri son dönemde istenmeyen bir karakter ancak başarılı oyuncu Biran Damla Yılmaz kısa sürede büyük bir başarı elde etti.

Yasak Elma dizisinde seyirci artık aile yapısına uygun olmayan sahneleri ve kelimeleri duymak istemiyor.

Bakalım yapımcılar Yasak Elma hayranlarının bu tepkisini dikkate alacak ve dizide farklı hikayeler ortaya çıkacak mı?

Yasak Elma yeni bölümde seyirci yine beklemediği sahnelerle karşı karşıya kalacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap