SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yasak aşk kanlı bitti

Yasak aşk kanlı bitti

27 Haziran 2016 Pazartesi - 17:19




İzmir'de yasak aşk yaşadıkları iddia edilen 3 kişi arasında çıkan kavga kanlı bitti. Bıçak ve demir çubuklarla birbirine giren grupta 1 kişi öldü.





Olay İzmir'in Bergama ilçesi Zeytindağ Mahallesi'nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebepten Abdullah Ş., Özkan Ş., İsa K., mahalleye giderek Alkan D., Fatma D., Ertekin O. ile konuşmaya başladı.

İki grup arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İki grup demir çubuklarla bir anda birbirine girerken, Abdullah Ş. iddialara göre elindeki bıçakla dehşet saçtı. Kavgada Alkan D., eşi Fatma D. ve Ertekin O. bıçak darbeleriyle ağır yaralandı

YASAK AŞK CİNAYETİ Mİ?

Yaşananlar sonrasında olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hemen Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkan D. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Alkan D.'nin ağır yaralanan eşi Fatma D. ise daha sonra İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ertekin O. da Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayın neden meydana geldiği konusu netlik kazanmazken, Özkan Ş. ve Fatma D. arasında bir ilişki olduğu iddia edildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap