SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yargı son bölüm izle! Yargı yeni bölüm fragmanı

Yargı son bölüm izle! Yargı yeni bölüm fragmanı

03 Ekim 2023 Salı - 13:22




Yargı dizisinin 65. bölümü ekrana geldi. Sevilen dizinin 65. bölüm full izle bilgileri araştırılıyor. Yargı dizisinin 65. bölümünde; Ceylin, Nil’i ifadesini almak için emniyete getirir. Ancak bundan sonrası Ilgaz için de, Ceylin için de oldukça zorludur. Bir yandan içlerinde taşıdıkları acıyla mücadele ederken bir yandan da mesleki olarak üstlerine düşen görevleri yerine getirmek zorundadırlar. Ve bu durum ikisini yine farklı fikirlerde oldukları için karşı karşıya getirir.





Yargı dizisinin 65. bölümü Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. Yargı dizisinin yayınlanan bu haftaki son bölümünde; Ilgaz bulduğu delillerin peşinden koşar ve Nil’le ilgili hiç beklemediği bir gerçeğe ulaşır. Bu durum onu yine Ceylin’e iter. Ne olursa olsun birbirlerinden kopamazlar ve aynı noktada buluşurlar; yani her şeyin başladığı, kalplerine bu acıyı yerleştiren yerde. Ancak “gerçek” onların tahmin ettiklerinden çok farklı ve çok uzaktadır. 

İŞTE Yargı dizisi son bölüm full izle linkleri...

Yargı son bölüm bölüm izle

Yekta, Nil’in tahmin ettiğinden çok daha fazla sır sakladığını öğrenmek üzeredir.

Merdan’ın bakımevine yerleşmesinin altında kimsenin tahmin edemeyeceği bir sebep vardır.

Çınar ve Parla ilişkilerindeki bazı sorunları görmezden gelmekte zorluk çekerler.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap