SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yabani 3. Bölüm İzle! Yabani 4. Bölüm fragman izle

Yabani 3. Bölüm İzle! Yabani 4. Bölüm fragman izle

27 Eylül 2023 Çarşamba - 11:59




Yabani’nin 3. bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler, haberimizdeki linke tıklayarak tek parça ve full olarak izleyebilirler.





Yabani dizisi, Fox’un yaz sezonunda izleyicilerle buluşan yeni dizilerinden biri oldu. 'Yabani’nin ilgi çekici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu hakkında bilgileri sizler için derledik. İşte FOX Yabani 3. bölümü tek parça ve full olarak izleyebileceğiniz link.

Yabani Oyuncuları

  • Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
  • Rüya (Simay Barlas)
  • Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
  • Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)
  • Yaman (Halit Özgür Sarı)
 

Yabani 2. Bölüm İzle

Yaman, Soysalanlar’ın evinden kaçarken çok kötü durumdadır. Alaz’ı döverken onun kardeşi olabileceğini ve yanlışlıkla bıçakladığı kadının da annesi olabileceğini düşünmek onu çıldırtmaktadır. Belki de ailesine kavuşmuştur ama artık o eve girmeye cesareti yoktur.

Polis ve Soysalanlar onu her yerde bulmaya çalışmaktadır. Fakat Yaman, polise teslim olmadan önce gerçeği öğrenmek ister. Elinde yarısı kopuk çocukluk fotoğrafından başka bir şey olmasa da... Rüya’nın desteğiyle Neslihan’la yüzleştiğinde beklediği gibi gitmeyen şeyler olur. Artık gerçekler açığa çıksa bile çok büyük acılar yaşanmıştır.

Yabani Hangi Gün?


“Yabani” dizisi, her salı FOX TV’de izleyicilerle buluşuyor.

Yabani 3. Bölüm Tek Parça Full İzle

Yabani dizisinin 3. bölümünde Neslihan, Yaman’ın polise teslim olmasını engelleyip ondan aldığı saç örneğiyle DNA testi yaptırır ve Yaman’ın yıllar önce kaybolan oğlu Ali olduğunu anlar. Yaman medyadan saklanarak evine getirilirken hem geride bıraktıkları hem de karşılaştıkları herkes şoktadır.

Neslihan, Eşref ve Serhan, Yaman’a yaptıkları haksızlığı telafi etmeye çalışırken Alaz ve Çağla onu kardeşleri olarak kabullenmeye yanaşmazlar. Cesurlar da kendilerini terk ettiklerine inandıkları için sorun çıkarırlar. Yaman ne geldiği yerde Ali olabilir ne de bıraktığı yerde Yaman. İki dünya arasında kalmıştır. Rüya’nın yardımıyla bu durumdan kurtulabilir.

Tam “Yaman Ali” olarak yeni bir hayat kurabileceğini ve her şeyin düzeleceğini düşündüğü anda Alaz ve Çağla’nın hazırladığı kötü doğum günü sürpriziyle sinirler gerilir. Yaman bir daha geri dönmeyeceğine yemin ederek o evden ayrılırken öğreneceği acı gerçek her şeyi değiştirecektir.


Yabani 3. bölümü izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap