SON DAKİKA



Haber > Magazin > Victoria Beckham'ın o pozu olay oldu!

Victoria Beckham'ın o pozu olay oldu!

10 Kasım 2020 Salı - 16:28




İngiltere koronavirüs pandemisi nedeniyle ikinci kez karantina uygulamasına gidince Beckham ailesi kır evine gitti. Victoria Beckham, bir süre önce sosyal medyada büyük gürültü koparan ve yeni bir akım başlatan pozunu tekrarladı.





İngiltere, korona virüs pandemisi nedeniyle ikinci kez karantina uygulamasına gitti. Fırsatını bulanlar da büyük kentlerden uzaklara gitti. Onlardan biri de Beckham çifti. Victoria ve David Beckham da çocuklarını alıp Cotswolds'taki kır evine gittiler. Ama Victoria Beckham, buradan da işlerini yürütüyor.

46 yaşındaki dört çocuk annesi Beckham, karantina sırasında, bir süre önce sosyal medyada büyük gürültü koparan ve yeni bir akım başlatan ikonik pozunu tekrarladı. 9 yaşındaki kızı Harper Seven'a çektirdiği bu pozu da instagram sayfasından paylaştı.

POZUYLA GÜNDEM OLDU

Beckham'ın ısınma hareketlerini tamamladığı ve evden çalışacağı bir haftaya daha hazır olduğunu belirten bu paylaşımı 500 bine yakın beğeni aldı.


DAHA ÖNCEDE AYNI POZU VERMİŞTİ

Victoria Beckham bu pozunu ilk olarak 2016 yılında instagram sayfasından paylaşmıştı. Bir dönem farklı mekanlarda, farklı kıyafetlerle tekrarladığı bu poz da Instagram'da aralarında ünlülerin de bulunduğu birçok kişi tarafından taklit edilmiş ve bir akım başlamıştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap