Vedat Milor’dan 9 bin euro iddiasına sert yanıt: “İftira!”
Yayın Tarihi: 01.09.2026 - 16:58
Yemek eleştirmeni Vedat Milor, İstanbul Erenköy’deki bir işletmenin tanıtımı karşılığında kendisine 9 bin euro ödendiği ve hazırlanan içeriğin yayımlanmadığı yönündeki iddiaları yalanladı.
Kaynak:HABERTÜRK
Milor, hukuki süreç başlatıldığını açıkladı.
Vedat Milor hakkında dikkat çeken iddia
Yemek eleştirmeni Vedat Milor, sosyal medyada gündeme gelen bir iddia nedeniyle açıklama yaptı. İstanbul Erenköy’de faaliyet gösteren bir işletmenin sahibi, mekanın tanıtımı amacıyla Milor’a 9 bin euro, yaklaşık 500 bin TL ödeme yaptığını ancak çekilen içeriğin yayımlanmadığını öne sürdü.
İddiaların sosyal medyada kısa sürede geniş yankı bulmasının ardından gözler Vedat Milor’a çevrildi.
Milor iddiaları “iftira” olarak nitelendirdi
Tartışmaların büyümesinin ardından sessizliğini bozan Vedat Milor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla söz konusu iddialara tepki gösterdi.
Milor, hakkında ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek bunları “iftira” olarak nitelendirdi.
“Yasal süreç başlatılmıştır”
Vedat Milor, yaptığı açıklamada avukatı aracılığıyla hukuki işlem başlatıldığını duyurdu.
Milor paylaşımında, “İsmim de kullanılarak iftira niteliğinde yapılan haber ve paylaşımlara karşı avukatım tarafından yasal süreç başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.
Böylece sosyal medyada gündeme gelen 9 bin euro ödeme ve yayımlanmayan içerik iddiasıyla ilgili Milor’un tarafı da kamuoyuna yansımış oldu.