SON DAKİKA



Haber > Magazin > Vasiyeti Fatma Girik'i çok kızdırdı

Vasiyeti Fatma Girik'i çok kızdırdı

07 Haziran 2016 Salı - 09:26




Geçen yıl hayatını kaybeden Fatma Girik Memduh Ün'ün vasiyetini açıkladı. Ancak Memduh Ün'ün vasiyeti Girik'i çok kızdırmış...





Günaydın yazarı Funda Karayel, bugünkü köşesinde Hollanda'da düzenlenen Kırmızı Lale Film Festivali'nde buluştuğu Fatma Girik'le sohbetini yazdı. Bu sohbette Fatma Girik, Memduh Ün'ün vasiyetini açıkladı: "Ben ölünce evlen biriyle, sana vasiyetimdir" dedi. "Kızdım..."

İşte yazıdan o bölüm:

MEMDUH ÜN'ÜN VASİYETİ NEYDİ?

Festivalin bu yılki onur konukları, Fatma Girik ve hülya koçyiğit'ti... Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü alan Hülya Koçyiğit, sinemaseverlere "Sizin sayenizde bu ödülü aldım" dedi. Kendisinden öğrenecek o kadar çok şey var ki... Saatlerce konuşsun, sıkılmadan dinlenir. Efsanevi yıldızları tanıdıkça, 'Yeşilçam başkadır' sözünü daha iyi anlıyor insan.

Tören sonrası hep birlikte Lahey'e, Büyükelçi Sadık Arslan'ın verdiği resepsiyona gittik. Resepsiyon sırasında Fatma Girik'e, 56 yıllık hayat arkadaşı Memduh Ün'ün vasiyetini sorup ekledim, "Sanırım sizin evlenmenizi vasiyet etmiş..." Kahkahayı patlatıp işin aslını anlattı. Memduh Ün, ömrünün son günlerinde "Fatma ben ölürsem, git evlen biriyle; sana vasiyetimdir" demiş. Girik de, "Bu kadar yıl ne yapacağıma karıştın, bırak artık sonrasına da ben karar vereyim" demiş.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap