SON DAKİKA



Haber > Magazin > Van Persie için karar verildi

Van Persie için karar verildi

05 Mart 2016 Cumartesi - 11:16




Fernandao, Amedspor maçında golünü atsa da Vitor Pereira, ligde Van Persie'den vazgeçmiyor. Akhisar deplasmanında yine Uçan Hollandalı görev yapacak.





Vitor Pereira bu sezon en çok forvet tercihinde ikilem yaşıyordu. Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş maçlarında Robin van Persie ilk 11’de görev yaptı. Amedspor karşılaşmasında forma giyme sırası Fernandao’nun oldu. Sambacı bu mücadelede ağları sarstı. Brezilyalı yıldız şu anda takımın en skorer ismi konumunda. Ayrıca Manisa’daki bozuk zeminde, yüksek fizik gücü nedeniyle Fernandao’nun forma giyme ihtimali yüksek gözüküyordu. Ancak Pereira, yola Van Persie ile devam etmeyi planlıyor.

Fernandao sorun etmiyor

Uçan Hollandalı, Lokomotiv ve Beşiktaş maçlarında gol sevinci yaşayamasa da sergilediği performansla alkış aldı. Fanatik’te yer alan habere göre, özellikle arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlarla orta saha oyuncularına taş çıkarttı. Van Persie buna rağmen gol yollarındaki şanssızlığını da bir an önce yenerek, takımına bu yolla da katkı sağlamak istiyor. Fernandao ise, “Ben her zaman oynamaya hazırım. Hocam ne zaman şans verirse, çıkar golümü atarım” diyerek yedek kalmayı sorun etmiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap