SON DAKİKA



Haber > Magazin > Üvey kardeşi ortaya çıktı!

Üvey kardeşi ortaya çıktı!

20 Mart 2021 Cumartesi - 11:33




Galatasaray ve Türk futbolunun efsane ismi Erhan Önal’ın ani ölümü sevenlerini ve ailesini yasa boğdu. Önal’ın Birgit Mölzl ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Patrick Mölzl ortaya çıktı. Snob Magazin’e konuşan Mölzl, üvey kardeşi Bige Önal hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.





Ünlü oyuncu Bige Önal’ın babası, Galatasaray ve Türk futbolunun efsane futbolcusu Erhan Önal mide ve bağırsak rahatsızlığı nedeniyle 15 Mart Pazartesi günü 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Ameliyat olması için yatışı verilen efsane futbolcu, 16 Mart Salı günü kalbinin durması sonucu 63 yaşında hayatını kaybetti.

Ani ölümüyle herkesi yasa boğan Erhan Önal’ın cenazesi önceki gün Bornova Kent Mezarlığı’nda düzenlenen tören sonrası toprağa verildi.

Cenaze töreninde ayakta durmakta zorluk çene Bige Önal’ı, sevgilisi Aras Bulut İynemli sakinleştirmeye çalıştı.

Efsane futbolcunun Birgit Mölzl ile evliliğinden dünyaya gelen ve aynı zamanda Bige Önal’ın üvey kardeşi olan Patrick Mölzl’ün cenaze töreninde olmaması kafaları karıştırdı.

Snob Magazin’in özel haberine göre; Almanya’da yaşayan Patrick Mölzl (43), babasının cenazesine neden katılmadığını ve üvey kız kardeşi Bige Önal ile görüşüp görüşmediklerini ilk kez anlattı.

“SALGIN YÜZÜNDEN GELEMEDİM..”
Almanya'nın Münih kentinde yaşayan Patrick Mölzl, "Babamı kaybettiğim için çok üzgünüm. Ölüm haberini aldıktan sonra Türkiye'ye gelmek istedim ama Covid-19 test sonucumun çıkması 24 saat sürdü. Bu da cenaze törenini kaçırmam anlamına geldi. Maalesef Covid-19 salgını yüzünden Almanya'dan Türkiye'ye gelemedim. Uçuş izni verilmedi" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. "Babamla sık sık telefonda konuşuyordum" diyen Patrick Mölzl, "Bundan sonra babam Erhan Önal'ın adını yaşatmak için çabalayacağım" ifadelerini kullandı.

“BİRBİRİMİZE BAĞLI DEĞİLİZ..”
Patrick Mölzl, "Üvey kız kardeşiniz Bige Önal ile görüşüyor musunuz?" sorusuna ise, "Dürüst olmak gerekirse ne yazık ki kendisiyle o kadar yakın ve birbirimize bağlı değiliz. Bunun sebebini hiç bilmiyorum" cevabını verdi.

Almanya'da teknik direktörlük yapan Patrick Mölzl, Erhan Önal'ın Birgit Mölzl ile olan ilk evliliğinden 1980 yılında dünyaya geldi.

Oyuncu Bige Önal ise Erhan Önal'ın Mine Baysan ile olan ikinci evliliğinden 1990 yılında dünyaya geldi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap