SON DAKİKA



Haber > Magazin > Üvey anne 5 gündür kayıp!

Üvey anne 5 gündür kayıp!

23 Mart 2015 Pazartesi - 10:42




Adana'da 5 gün önce evinden çıkan kadından haber alamıyor. Kadının üvey oğlu Mehmet Togaç, "Bulana canımı vermeye hazırım" diyerek gözyaşlarına boğuld





Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde çocuklarıyla birlikte yaşayan Elif Togaç (58), 19 Mart Perşembe günü çocukları işteyken gelinleri de evin inşaatına yardım ettiği sırada evden çıkıp bir daha dönmedi. Üvey oğlu Mehmet Tolgaç (47) annesinin kaybolduğunu öğrenince hemen eve geldi. Togaç'ın sürekli gittiği park kontrol edildi, mahallede arama yapıldı. Tüm aramalara rağmen Tolgaç bulunamayınca, olay polise bildirildi. Polis, mahallede aileyle birlikte güvenlik kamerası çalışması başlattı. Mahalle Adana'nın dışında olduğu için etraftaki boş araziler komple tarandı ancak aradan 5 gün geçmesine rağmen kadından bir türlü haber çıkmadı.

Togaç'ın üvey oğlu Mehmet Togaç, annesinin hayatından endişe ettiğini belirterek, "Bu başka bir şeye benzemiyor annemiz. Onu bulmak istiyoruz şimdi nerededir ne yapar bilmiyoruz. Bizim etrafımız hep boş arazi ve dereler var. Buralarda bir yerde olduğunu tahmin ediyoruz ama biz bulamıyoruz devletten arama yapması için yardım istiyoruz" dedi.

Togaç annesini görene verecek maddi bir şey olmadığını ancak bulana görene canını vermeye hazır olduğunu belirterek, "Annemi bulana canımı vermeye hazırım. Candan daha önemli bir şey olur mu gören bulan gelsin canımı vereyim" diyerek ağladı.

Mehmet Togaç, üvey annesinin fotoğrafını marketlere, dolmuşlara, duraklara yapıştırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap