SON DAKİKA



Haber > Magazin > Usta oyuncu Hatice Aslan, 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönüyor

Usta oyuncu Hatice Aslan, 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönüyor

26 Haziran 2023 Pazartesi - 13:04




Kanal D’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’, 6 Temmuz Perşembe akşamı seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizide başarılı oyuncu Hatice Aslan, Ya Çok Seversen’in 'Füsun Arcalı’sı olarak ekrana dönüyor.





Tanıtımlarıyla şimdiden merakla beklenen Ya Çok Seversin'in oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine çekiyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı bir araya getiren dizide; usta oyuncu Hatice Aslan, Kerem Bürsin’in canlandırdığı 'Ateş' karakterinin halası Füsun Arcalı olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Hayatını aile şirketine adamış ve büyük hırsları olan Füsun, hem ailede hem de şirkette Ateş’e zorlu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Usta oyuncu Hatice Aslan, Ya Çok Seversen ile ekrana dönüyor

 

Ya Çok Seversen, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor. Usta oyuncu Hatice Aslan, Ya Çok Seversen ile ekrana dönüyor

 


Ya Çok Seversen dizisi, 6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap