SON DAKİKA



Haber > Magazin > Usta motorcunun acı ölümü

Usta motorcunun acı ölümü

19 Eylül 2015 Cumartesi - 13:48




Antalya'da hafif ticari aracın çarpması sonucu kolunda ve ayağında kırıklar meydana gelen motosiklet tutkunu 43 yaşındaki Beyazıd Çalışkan, ameliyat s





Beyazıd Çalışkan yasa boğdu... Kaza dün akşam saatlerinde Korkuteli İlçesi, Söğütçük yolunda meydana geldi. Beyazıd Çalışkan, bir motosiklet firması tarafından düzenlenen tanıtım turuna katıldı. Grupla birlikte Korkuteli İlçesi'ne doğru yola çıkan Çalışkan'ın bir arkadaşı, Sögütçük Mahallesi yolu üzerinde cüzdanını düşürdü. Üç motorcu ile cüzdanı bulmak için geri dönen Beyazıd Çalışkan, hatalı sollama yapan hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralandı. Çağrılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Çalışkan, kolu ve bacağındaki kırıklar nedeniyle hemen ameliyata alındı. Operasyon sırasında beynine pıhtı attığı belirtilen Çalışkan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Muratpaşa Belediyesi'nde çalışan ve çevresi tarafından çok sevilen Beyazıd Çalışkan'ın cenazesi, Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olay sonrası kaçan hafif ticari araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatıldı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap