SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü oyuncuya soğuk duş

Ünlü oyuncuya soğuk duş

01 Temmuz 2021 Perşembe - 09:39




Son olarak FOX ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinde rol alan Seray Kaya, Türkiye'yi ayağa kaldıran Elmalı davası sonrasında kendi başından geçen istismar vakasını tüm kamuoyuyla paylaşarak şaşkınlık yarattı.





Elmalı davasının ardından, arkadaşının babasının cinsel istismarına uğradığını açıklayan ünlü oyuncu Seray Kaya, açıklamalarının sonrasında hakkında yapılan kötü yorumlara ateş püskürdü. Kaya, bu yorumların en çok hemcinslerinden gelmesine üzüldüğünü belirterek, "Üstelik hemcinslerimden gördüğüm bu yaklaşım son derece üzücü" ifadelerini kullandı.

GÜNDEME PEŞ PEŞE GELEN TECAVÜZ İTİRAFLARI 

Avukat Feyza Altun, oyuncu Hafsanur Sancaktutan ve Seray Kaya da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla, istismarcılarını deşifre etti. Önceki gün sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kaya, arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını ve korkması nedeniyle bunu ailesiyle paylaşamadığını söyledi.

"BU KADAR VİCDANSIZLAŞILMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM"

Seray Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından, yaşadığı istismar olayı hakkında kötü yorumlar yapanlara da tepki gösterdi.

Kaya, yaptığı yeni açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Dün yapmış olduğum, olduğumuz ve son derece hakkımız olan konuyla alakalı bir sürü destek ve umut dolu güzel mesajlar aldım. Tabi bunların arasında bu tür yorumlarda yapılmış. İnsanlığın gelmiş olduğu bu noktaya, bu kadar vicdansızlaşılmış olmasına çok üzüldüm ve çokta şaşırdım.

"KALPLERİMİZİN KARARMIŞ OLMASI BENİ KORKUTTU"


Üstelik hemcinslerimden gördüğüm bu yaklaşım son derece üzücü. Neden üzücü biliyor musunuz? Bizim birbirimize ihtiyacımız varken, birlik olmalıyken, her birimizin başına gelmiş ve gelebilecekken kalplerinizin bu kadar kararmış olması beni korkuttu.

"ELBETTE PİŞMAN DEĞİLİM"

Elbette pişman değilim, elbette beni, bizi susturamayacaksınız. Üzülerek şunu da belirtmeliyim ki işimi hiçbir zaman magazin malzemesi yapmadım, hiçbir zaman buna ihtiyaç duymadım kendi kurduğum küçük dünyam da mesleğimi başarılı bir şekilde icra etmeye çalışmaktayım.

"KİN VE NEFRETİNİZİ BİZDEN UZAK TUTUN"

Yakında güzel haberler verecekken bugün bunlarla karşılaşıyor olmak sizin adınıza beni utandırdı. Kininizi, nefretinizi, hasetliğinizi bizden uzak tutun. Artık sizi duymuyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Güçlü, inanarak, korkmayarak! Destekleyen herkese minnetle..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap