SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü oyuncu çaresizce Twitter'dan yardım istedi

Ünlü oyuncu çaresizce Twitter'dan yardım istedi

30 Nisan 2021 Cuma - 11:22




Hindistan'dan çıkarak adını dünya çapında duyuran seksi oyuncu Priyanka Chopra, ülkesinde yaşanan Koronavirüs vakalarının önünün alınmaması nedeniyle Twitter'dan yardım istedi.





Son olarak Netflix'te yayınlanan Beyaz Kaplan isimli filmle dikkatleri üzerine çeken Priyanka ChopraCovid-19 salgını yüzünden kırılan ülkesinin durumu için acil yardım talebinde bulundu.

"AŞILARI HİNDİSTAN'LA PAYLAŞIN"

Twitter hesabından uzun bir metin paylaşan Chopra, "Aşıları Hindistan'la paylaşın" diye seslendi. Joe Jonas ile evli olan oyuncu, "ABD, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İtalya, Kanada ve Japonya’dan, yani G7 grubundaki zengin ülkelerden daha fazla aşıyı acil olarak paylaşmalarını istiyoruz" diye yazdı.

Chopra, Biden ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın da ismini eklediği Twitter mesajında "Hindistan, benim evim, dünyanın en kötü koronavirüs krizi nedeniyle acı çekiyor. Hepimiz yardım etmeliyiz" diye yazdı. Ünlü oyuncu mesajını şöyle sürdürdü: "ABD ihtiyaç duyulandan 550 milyon doz fazla aşı sipariş etti. AstraZeneca'yı dünyayla paylaştığınız için teşekkürler ama ülkemdeki durum ciddi. Acil olarak aşıları Hindistan'la paylaşır mısınız" ifadelerini kullandı. 

ÜLKEDE VAKA SAYISI 17 MİLYONU AŞTI

Ülkesinde koronavirüs krizinin son bir haftada hızla büyüdüğünü belirten Chopra, dünyanın en büyük aşı üreticisi olan Hindistan'da nüfusun çok küçük bölümü aşı olabilirken ABD'nin fazladan milyonlarca aşı sipariş edebildiğini belirterek "Bu nedenle ABD ve diğer zengin ülkeler aşıları bir an önce Hindistan gibi ihtiyaç sahipleriyle paylaşmalı" ifadelerini kullandı.

Hindistan'da günlük vaka sayısı 22 Nisan'dan bu yana dünya genelinde şimdiye kadar görülen en yüksek seviyede seyrediyor. Ölenlerin sayısı 195 bini, vaka sayısıysa 17 milyonu aştı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap