SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü isimlerin bayram adresleri

Ünlü isimlerin bayram adresleri

02 Temmuz 2016 Cumartesi - 11:50




Türkiye'nin ünlü isimleri 9 günlük tatili fırsat bildi ve harekete geçti.





Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala İstanbul boşaldı. Bayramı fırsat bilen sosyetenin tanınmış isimleri yurt dışını ve Ege sahillerini tercih ettiler.

İSKOÇYA’YA GİTTİLER

Sosyetenin tanınmış çifti, Robert – Etel Baler, bayram tatillerini ege sahilleri yerine İskoçya'da tatil yapmayı tercih ettiler. Çift, çocuklarını da yanlarına aldılar.

İSTANBUL SEZONUNU KAPATTI

Bodrum Catamaran Club'ın sahibi Mehmet Birgen'in eşi Dilek Birgen, kızı Maya ve oğlu Alp ile birlikte Bodrum'da bulunan eşi Mehmet Birgen'in yanına gittiler. Dilek Birgen,”İstanbul sezonunu kaptık. Okullar açılana kadar Bodrum'dayız” dedi.


NEW YORK YOLCUSU

Güzel oyuncu Songül Öden, önceki gün New York'a gitti. Havaalanında objektiflere takılan Öden, “Bayram tatili için mi gidiyorsunuz New York'a “ sorusuna “Hayır Okul için gidiyorum. Bir müddet orada kalacağım” diyerek kendisine gelen başka soruları yanıtsız bıraktı.

2 GÜN İÇİN 2 BAVUL

Usta oyuncu Derya Baykal, önceki gün Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. 2 Günlük bir iş seyahati için Floransa’ya uçacağını belirten Derya Baykal, 2 gün için 2 bavulla seyahat ediyor olması ise görenleri şaşırttı.

BABA-KIZ BAŞ BAŞA


Zehra Çilingiroğlu ve babası Kaya Çilingiroğlu, önceki gün Bebek Lucca'da görüntülendi. Tatilin keyini İstanbul'da baş başa geçiren baba kız, selfie çekerken objektiflere yansıdı. Zehra'nın siyahlar içinde ki ve cesur kıyafeti ise dikkatlerden kaçmadı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap