SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü isimlerden Aydoğan'a destek

Ünlü isimlerden Aydoğan'a destek

09 Mayıs 2016 Pazartesi - 18:42




azar günü boğazına takılan patatesi çıkartmaya çalışırken aort damarı yırtılan ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Aydoğan’ı





Boğazına takılan patatesi çıkartmaya çalışırken aort damarı yırtılan ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ziyaret gelen isimler arasında, Hülya Avşar, Zeynep Mansur, Sinan Özen ve Derya Tuna da yer aldı. Oya Aydoğan’ın tedavi gördüğü Ulus’taki özel hastaneden ise açıklama geldi. Yapılan açıklamadan ve Aydoğan’ın çevresinden edinilen bilgiye göre Aydoğan’ın geçirdiği 12 saatlik açık kalp ameliyatının ardından bugünde sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hastaneden yapılan açıklama, “Ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumaktadır. Yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedaviler uygulanmaktadır” denildi.

ÜNLÜ İSİMLER HASTANEYE AKIN EDİYOR

Sanatçı Sinan Özen, Oya Aydoğan’ın rahatsızlığından dolayı şaşkın olduğunu ifade ederek, “Daha 1 hafta önce kendisi ile konuşmuştum. Düğün davetiyemizi de vermiştim kendisi çok mutluydu. Fakat durumunu şimdi öğreneceğim. Allah şifa versin diyoruz. Çok üzgünüm. Çok pozitif bir insandı neşeliydi. Moralliydi, nasıl oldu bilmiyorum. Daha önce böyle bir durumu yoktu gayet neşeliydi” dedi.

Hastaneye ziyarete gelen ünlü isimler arasında yer alan Derya Tuna, güzel haberler alınacağını ümit ettiğini söyleyerek, “ Herkesin duası onun üstünde şu anda. Güzel şeyler olacak inanıyorum” diye konuştu. Sanatçı Zeynep Mansur ise, üzüntüsünü dile getirerek, “Durumun iyi olduğunu söylemişlerdi ilk bana. Sonra gece eve gittiğimde Twitter’dan gördüm. Durumunun bu kadar acil olduğunu. Mesaj yazdım, aradım telefonu açılmadı. Gece inanamadı şok oldum böyle bir şeye çok üzgünüm acil şifalar diliyorum. Çok sevdiğim çok kıymetli bir insan inanılmaz şaşkınım” şeklinde konuştu.

“İNŞALLAH İYİ OLACAK”

Oya Aydoğan’ın sağlık durumu hakkında bilgiler almak için hastaneye gelen Hülya Avşar ise “Alınan bilgiler bilinen bilgiler inşallah iyi olacak diyeceğiz. Ben zaten evde de olsa sürekli takip ediyorum durumunu. İnşallah iyi olacak. Kalbinin çok iyi olduğunu ben bizzat biliyorum. İyileşecek her şey güzel olacak” diye konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap