SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü çiftten 'Bekarlığa veda' pozu

Ünlü çiftten 'Bekarlığa veda' pozu

28 Ekim 2019 Pazartesi - 11:56




Selin Ciğerci, düğüne bir gün kala nişanlısı Gökhan Çıra ile pozunu sosyal medyadan, "Son bekarlık fotoğrafımız olsun. Getirdiğin uğur, mutluluk gibi bu poz da bize şans getirsin" notuyla paylaştı. Ciğerci'nin paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı





Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile yarın dünyaevine girecek.

Düğün ve kınasına katılamayacak arkadaşları ile birlikte gelin hamamı organize eden Ciğerci, geçtiğimiz günlerde kına gecesi yapmıştı.



"SON BEKAR FOTOĞRAFIMIZ OLSUN"

Selin Ciğerci, düğüne bir gün kala nişanlısı Gökhan Çıra ile pozunu sosyal medyadan, "Son bekarlık fotoğrafımız olsun. Getirdiğin uğur, mutluluk gibi bu poz da bize şans getirsin" notuyla paylaştı. Ciğerci'nin paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.



"EVET DEMEDEN ÖNCEKİ SON FOTOĞRAFIMIZ"

Çıra ise aynı pozu, "Yarın anne evine gidiyor. 'Evet' demeden önceki son fotoğrafımız." notuyla yayınladı.



HEYECANINI SOSYAL MEDYADAN DİLE GETİRMİŞTİ

Selin Ciğerci, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından kına gecesi videosunu yayınlamıştı. Düğüne sayılı günler kala heyecanını dile getiren Ciğerci, "5 gün kaldı düğüne. Heyecandan yemek yemeyi unuttum. Her şey çok güzel. Dekoru, masaları görünce çığlık attım kızlar. Düğün de çok güzel olacak. Artık sabırsızlanıyorum. Hemen pazartesi olsa keşke" ifadelerini kullanmıştı.
  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap