SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü çift yeniden ayrılıyor

Ünlü çift yeniden ayrılıyor

12 Ocak 2022 Çarşamba - 11:37




2018 yılında Amsterdam'da evlenen, dokuz ay evli kaldıktan sonra boşanan şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, Şubat 2021’de ikinci kez nikâh masasına oturmuşlardı. Ünlü çift, evliliklerinin henüz birinci yılı dolmadan yeniden ayrılıyor.





Önceki gün Hürriyet’e konuşan Sinan Akçıl, evliliklerindeki krizi doğrulamış, "Evden ayrıldım ama çözmeye çalışıyoruz. Evlilik çıkmazındayız. Ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir" demişti.

"ÖZÜRLÜK BİR DURUM YOK"

Aynı gün 'Magazin Masası' programının sunucularından Timuçin Güner’e açıklama yapan Burcu Kıratlı, “Her zamanki tartışmalarımızdı. Aramızda hata ya da özürlük bir durum yok. Aynı evdeyiz” ifadelerini kullandı.

DAVA İÇİN İŞLEMLERİ BAŞLATTI

'Magazin Masası’nın iddiasına göre; eşinin açıklamalarını gören 32 yaşındaki oyuncu, soluğu avukatının yanında aldı. Kıratlı'nın, Akçıl’a boşanma davası açmak için işlemleri başlattığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap