SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü alışveriş sitesi Türkiye'deki faaliyetine son

Ünlü alışveriş sitesi Türkiye'deki faaliyetine son

30 Mart 2015 Pazartesi - 13:17




Piyasının en güçlü alışveriş sitelerinden Limango, Türkiye'de faliyetlerine son verdi. Alman şirket, Türkiye'ye 2009 yılında girmişti.





Türkiye'ye 2009 yılında giriş yapan özel alışveriş sitesi Limango, ülkemizdeki faaliyetlerine son verme kararı aldı. Özel alışveriş sitelerinin popüler olduğu yıllarda Markafoni'den sonra pazardaki ikinci güçlü site konumundaki Limango, Trendyol'dan sonra geride kalmış ancak pozisyonunu korumayı başarmıştı.

SİTESİ KAPANDI

Limango intirnet sitesi ise kapandı. Adrese girenler uyarı mesajı ile karşılaştı. Limango'nun sitesinde yer alan açıklama metni şöyle:

 

4 MİLYON MÜŞTERİSİ OLAN 'DÜKKAN' KAPANDI


Kurulmuş olduğumuz 19 Şubat 2009 tarihinden itibaren bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için hepinize teşekkür ederiz.

Sevkiyatlarımız devam etmektedir. Sevk edilmemiş siparişleriniz standart işleyişimiz çerçevesinde sizlere teslim edilecektir.

Siparişlerinizin takibi ile ilgili işlemlerinizi "Siparişiniz ile ilgili işlemler" sayfasından yapabilir, her türlü soru, öneri, görüşlerinizi [email protected] adresine mail atarak müşteri hizmetlerimize iletebilirsiniz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap