SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ulaşım 2. Çevre Yolu ile rahatlayacak

Ulaşım 2. Çevre Yolu ile rahatlayacak

31 Mayıs 2016 Salı - 18:35




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, '121 Dev Proje' kapsamında yapılan çalışmalarla Denizli'ye yeni bir çevre yolu geldiğini kaydetti.





Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında devam eden Çevre Yolu-Bozburun Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.

Başkan Zolan, projenin Denizli ulaşımının rahatlamasına katkı vereceğini söyleyerek, "Çevre Yolu, Ankara'yı İzmir'e bağlayan, Ankara yolundan gelenleri İzmir, Aydın, Nazilli ve Sarayköy'e ulaştıran yoldur. Organize Sanayi Bölgesi ve Ankara asfaltından gelen vatandaşlarımız Üçgen Kavşağı'na uğramadan burada yapacağımız köprü ile Bozburun yoluna bağlanacak. Buradan da İzmir Bulvarı'ndan hal kavşağı bölgesine ulaşılacak. Kıvrımlı şekilde devam eden yolumuzu 50 metre genişleterek virajlardan kurtaracağız. Böylece Denizlimiz yeni bir çevre yolu kazanacak. Vatandaşlarımız daha güvenli ve konforlu bir seyahat imkanına kavuşmuş olacak" dedi.

Söz konusu projeyle şehir içi trafiğin rahatlayacağına dikkati çeken Başkan Zolan, "Çalışmalar bittiğinde vatandaşlarımız hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlamış olacak. Köprü inşaatı hızla devam ediyor. Kazıklar çakılmaya başlandı. 25 metre boyunda 66 kazık çakılıyor" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap