SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ukrayna için harekete geçti

Ukrayna için harekete geçti

27 Şubat 2022 Pazar - 09:43




Sanatçı Haluk Levent, kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği'nin, Rusya saldırısı altındaki Ukrayna'ya beş TIR insani yardım malzemesi götüreceğini duyurdu.





Şarkıcılığın yanı sıra kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, Rusya saldırısı altındaki Ukrayna'ya insani yardım için harekete geçti.

Haluk Levent, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Ahbaplar olarak Ukrayna'ya beş TIR insani yardım kararı aldık. Yardım malzemesi taşıyan TIR'lar 2-3 gün içinde yola çıkacak. Bu yardımlar derneğe yapılan bağışlardan karşılanmayacak. Tamamı hayırseverler tarafından karşılanıyor. Ama 'çorbada benim de tuzum olsun' diyenler varsa dernek hesabına bağış yapıp, 'Ukrayna için' açıklama yapabilirler. Devletin yardım kurumları ile birlikte dayanışma halindeyiz.AFAD ile de işbirliği protokolümüz var. Ukrayna’ya gidecek tırlar ancak devlet desteği ile gider. Biz beş tır teslim edeceğiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap