SON DAKİKA



Haber > Magazin > Üçlü aşkı asla kabul etmem

Üçlü aşkı asla kabul etmem

30 Ağustos 2015 Pazar - 15:33




Güneşin Kızları dizisiyle adını duyuran genç oyuncu, diziden yola çıkılarak sorulan ilişkilerle ilgili soruya “Üçlü aşkı asla kabul etmem aşk iki kişi





Güneşin Kızları adlı diziyle adını duyuran Hande Erçel, verdiği bir röportajda ikili ilişkilere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte genç oyuncunun röportajından bazı satırbaşları:

"İÇİNDE KÖTÜLÜK BESLEYEN BİRİ DEĞİLİM"

Sizi fiziğinizden mi yoksa oyunculuğunuzdan dolayı mı bu kadar sevdiler?: İnsanın samimiyeti tamamen kameraya yansıyor. İçinde kötülük besleyen biri değilim. Bu samimiyetin karşı tarafa geçtiğini hissediyorum. Bu yüzden bu kadar sevildiğimi düşünüyorum.

"ADAMINA GÖRE DEĞİŞİR"

Dizide Ali karakteri Selin'e defalarca "Defol" diyor. Selin yine de gitmiyor. Siz aşk için bu kadar ısrarcı olabilir misiniz?: Adamına göre değişir. Selin, Ali'nin içini biliyor. Ben de âşık olduğum adamın içini o kadar iyi bilsem gitmeyebilirim.


"İLİŞKİ DEDİĞİN İKİ KİŞİLİKTİR"

Bir de bu aşkın arasına üçüncü şahıslar giriyor. Üçlü aşkı kabul eder misiniz?: Asla kabul etmem. İlişki dediğin iki kişiliktir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap