SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tuvalet kağıdını yanlış kullanıyoruz!

Tuvalet kağıdını yanlış kullanıyoruz!

18 Mart 2015 Çarşamba - 17:47




Tuvalet kağıdının yüzü önde mi olmalı, yoksa arkada mı? Bu soru yüzünden birbirini kıran karı kocalar, ev arkadaşları ve daha niceleri, artık kavga et





İnternette bir süredir tuvalet kağıdının yüzü önce mi yoksa arkada mı olmalı konusunda (oldukça gereksiz) bir tartışma var. Bazı kişiler tuvalet kağıdının yüzünün önde olması gerektiğini savunurken, bazıları da arkada olması gerektiğini savunuyor. Ve bu tamamen dayanaksız tartışma, tüm uluslardan pek çok internet kullanıcısının anlamsız yere birbirini kırmasına sebep oluyor.

YETKİLİLER SON NOKTAYI KOYDU

Nice karı kocayı ayırma noktasına getiren, arkadaşlıkları bitiren bu tartışmaya bugün itibariyle bir son verilecek. Zira 19. Yüzyılda yapılan bir patent başvurusu, tuvalet kağıdının en doğru kullanımını gözler önüne serdi.

TUVALET KAĞIDININ NASIL KULLANICAĞI NETLEŞTİ

Söz konusu başvuru 1891'de New York'lu iş adamı Seth Wheeler tarafından yapılmıştı. Tuvalet kağıdının hangi bölgelerden yırtılacağını, nasıl durması gerektiğini ve hangi maddeden yapıldığını açıkça gösteren çizime bakılırsa, tuvalet kağıdının yüzü öne doğru olmalı.


Bu konuyu da çözdüğümüze göre, artık daha önemli sorunlara odaklanabiliriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap