SON DAKİKA



Haber > Magazin > Türkiye tarihinde en büyük miktar

Türkiye tarihinde en büyük miktar

20 Kasım 2015 Cuma - 11:35




Hatay'da düzenlenen 2 ayrı operasyonda 10 milyon 626 bin adet uyuşturucu madde Captagon hap ele geçirildi. 1 ton 831 kilogram ağırlığındaki uyuşturucu





Hatay'da operasyon... Türkiye tarihinde ele geçirilen en büyük uyuşturucu miktarı... Olayla ilgili biri Suriye uyruklu 3 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Suriye’ de imal edilerek Türkiye üzerinden deniz yoluyla Körfez ülkelerine sevk edilmek istenen, hava filtrelerine zulalanmış vaziyette 7 milyon 326 bin adet captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonun devamında bir depoya yönelik gerçekleştirilen 2. operasyon kapsamında 3 milyon 600 bin adet captagon uyuşturucu hap daha ele geçirildi.

Örgütün organizatörü olduğu tespit edilen ve Suriye’de üretilen uyuşturucuların Türkiye üzerinden naklini koordine eden Suriye uyruklu bir şahıs ile iki Türk vatandaşı gözaltına alındı. Ele geçirilen 1 ton 831 kilogram ağırlığındaki toplam 10 milyon 926 bin Captagon uyuşturucu hapın, bugüne kadar Türkiye'de ele geçirilen en büyük miktar olduğu bildirildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap