SON DAKİKA



Haber > Magazin > Türkan Şoray: “Her gün içimiz yanıyor”

Türkan Şoray: “Her gün içimiz yanıyor”

24 Ağustos 2020 Pazartesi - 15:45




Türkan Şoray, diş tedavisi için gittiği Nişantaşı’nda objektiflere yakalandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…





Nişantaşı’ndaki bir diş kliniğinden çıkan Türkan Şoray kameraları karşısında görünce çok şaşırdı. Hemen maskesini ve gözlüğünü takan Yeşilçam'ın sultanı normal diş tedavisi için geldiğini belirtti.

“RESME BAŞLADIM”

Türkan Şoray muhabirlerin pandemi dönemi nasıl geçti sorusuna, “Ben zaten hep evde oturan insanım. Resme başladım. İlk önce kızımın resmini yapmıştım. Şimdi resim yapıyorum sevdiklerime” şeklinde cevap verdi. Yaptığı resimlerin kadın konseptli olduğunu belirten Şoray, gelecek sene bir sergi müjdesi verebileceğini ifade etti.

“ZİHNİYET DEĞİŞMELİ”

Türk Sinemasının sultanı, Son dönemlerde önüne geçilemez bir hal alan kadın cinayetleri hakkında ki düşüncelerini “Her gün içimiz yanıyor. Her şeyden önce zihniyet değişmesi; ağır cezalar getirilmesi lazım. Çoğu kişi, erkekler de dahil, bunun bilincindeler. İnşallah zamanla böyle acı haberler duymayacağız” sözleriyle açıkladı.  Şoray, İstanbul Sözleşmesi’yle ilgili ise “Kadınlarımızın şiddete uğramaması için ne gerekiyorsa o yapılmalı” ifadelerini kullandı.


“KİMSE ÖLMESİN DİYE GÖZLÜK TAKIYORUM”

Magazinburada.net muhabiri Süleyman Özcan’ın,  Cüneyt Arkın’ın geçtiğimiz aylarda kendisi ve gözleri ile ilgili kullandığı övgü dolu sözleri sorması üzerine Türkan Şoray, “Evet, ben de sırf o yüzden gözlük takıyorum… Cüneyt beni onore etmiş, sağ olsun. Kendisi dünya tatlısı bir insan. Arkadaşlarını mutlu etmeyi çok sever.Beni de mutlu etti” dedi.

Şoray, röportaj sonunda fotoğrafını çekmek isteyen muhabirlere ise “Burada olduğunuzu bilsem süslenirdim” şeklinde yanıt verdi.

GÖZLERİNE ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI…

Geçtiğimiz Haziran ayında Türkan Şoray’la birlikte yer aldığı karesini paylaşan Cüneyt Arkın, altına da “Türkan’la ilk filmimi çekerken ‘Sakın gözlerine bakma ölürsün’ dediler. Karşılıklı ilk sahnemizde bu lafı çıkaramıyorum aklımdan. Kulaklarına, alnına, çenesine falan bakıyordum hep repliklerimi söylerken. Sonunda “Ölürsem öleyim” diye isyan ettim ve baktım gözlerine. Gözler göz değil gözistandı, memleket türküsüydü” ifadelerini not düşmüştü.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap