SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tur otobüsü devrildi: 5 ölü 27 yaralı

Tur otobüsü devrildi: 5 ölü 27 yaralı

12 Mayıs 2016 Perşembe - 10:20




İstanbul'dan Çanakkale'deki şehitliklere gelen tur otobüsü, Gelibolu'da sabaha karşı devrildi.





Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde tur otobüsünün devrildiği, Kaza, Çanakkale - İstanbul Karayolu'nun Gelibolu ilçesine bağlı Kavakköy mevkiinde meydana geldi.Bir tur otobüsü kontrolden çıkarak devrildi. Kazada  4 kişinin öldüğü, 27 kişinin yaralandığı bildirildi.

VALİDEN AÇIKLAMA                       

Çanakkale Valisi Hamza Erkal, İstanbul Sancaktepe  Belediyesinin kültür turları kapsamında Kur'an kursunda eğitim gören kadınları  taşıyan otobüsün, Şarköy Kavşağı yakınında henüz belirlenemeyen nedenle  devrildiğini belirtti. Kazanın ardından bölgeden geçen bir araç sürücüsünün ihbarının  ardından tüm ekiplerin bölgeye sevk edildiğini anlatan Erkal, "Gelibolu Yarımadası'ndaki şehitliğe gelenleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk  belirlemelere göre 4 kişi öldü, 27 kişi yaralandı." dedi. Yaralıların ambulans helikopter ve ambulanslarla Çanakkale ve Gelibolu  ile Edirne'nin Keşan ilçesindeki hastanelere kaldırıldığını ifade eden Erkal, "Şu  an için rakamlar konusunda bunu söyleyebilirim ama başka yerlere götürülen  yaralılar da olabilir. Bu nedenle yaralı sayısı artabilir. Yol trafiğe açık, ekiplerimiz çalışıyor. Üzücü bir kaza" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap