SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tüm dünya Aleyna Tilki'yi dinleyecek

Tüm dünya Aleyna Tilki'yi dinleyecek

20 Şubat 2021 Cumartesi - 11:36




Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısı için uzay mekiğinde klip çekti. Aleyna'nın şarkısında imzası bulunan Dua Lipa, popçunun 'Retrograde' kapağında kullanılan fotoğrafında giydiği kıyafetin aynısıyla daha önce sosyal medyada paylaşım yapmıştı.





Aleyna Tilki 2016’da henüz 16 yaşındayken ‘Cevapsız Çınlama’ ile şöhret basamaklarını tırmanmaya başlamıştı. Her fırsatta dünya starı olacağını söyleyip iddialı konuşan genç popçu sonunda Warner Music Global etiketiyle İngilizce ‘Retrograde’ şarkısını tamamladı.

Parçanın söz ve müziğine İngiliz şarkıcı Dua Lipa ile Amerikalı Diplo imzalarını attı. Sarah Hudson, King Hery ve Luca Pretolosi’nin yanı sıra Türk müzisyenler de ekipte yer aldı.

Aleyna Tilki 26 Şubat’ta tüm dünyada yayınlanacak ‘Retrograde’ için şunları söyledi:

Heyecandan elim ayağım titriyor. Hayallerim için büyük bir adım attım. Bu daha başlangıç, sadece bir merhaba. İki-üç ay sonra yeni parçalar gelecek. Şarkıya uzay mekiğinde klip çektik. Genel yönetmenliğini ben yaptım. ​​​​​​Z kuşağını yansıtan bir klip oldu. Mükemmel İngilizce konuşmuyorum ama anadilim gibi şarkı söylüyorum. Bir yıldır dünyanın en iyi vokal koçu ile çalışıyorum çünkü. ‘Retrograde’i kendi adıma değil, ülkem adına çıkarıyorum. İstiyorum ki, tüm dünya Türk müzisyenlerini tanısın. Sevenlerimin benim için dua etmesini istiyorum. Allah utandırmasın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap