SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tuğba Ekinci kırmızı bikinisiyle nefesleri kesti

Tuğba Ekinci kırmızı bikinisiyle nefesleri kesti

18 Haziran 2021 Cuma - 09:42




Geçtiğimiz günlerde sanatçı dostları adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dileyip 'istemeyi bilmiyorlar' diyen Tuğba Ekinci, bu sefer de kırmızı bikinili pozunu paylaştı.





Pandemi sonrası sanatçılar için konser izni çıkmamasını eleştiren meslektaşlarını topa tutan Tuğba Ekinci, bu sefer de 'Kadın dediğin ele gelecek' diyerek seksi kırmızı bikinisiyle nefesleri kesti.

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, zaman zaman yaptığı çıkışların yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da konuşuluyor. Ekinci bu sefer hem ilginç bir çıkış hem de paylaşımı bir arada yaptı.

Tuğba Ekinci, pilot sevgilisi Berk Fenercioğlu ile ilişkilerini bitirdiklerini duyurduktan sonra verdiği cüretkâr pozlarla dikkat çekmişti. Sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamalarla sıklıkla gündeme gelen Tuğba Ekinci, paylaştığı kırmızı bikinisiyle dikkat çekti.




"DOKTORLAR KIZLARI KANDIRDI"

Tuğba Ekinci estetik yaptıran insanların yüzlerinin çok kötü olduğunu söyleyerek, "Doktorlar kadınları kandırdı özellikle o işlemleri genç kızlar üzerinde yaptılar ki yaşlı kadınları çekebilsinler" diyen Tuğba Ekinci "Kadın dediğin ele gelecek" diyerek oldukça seksi kırmızı bikinisiyle yürekleri hoplattı.

 

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap