SON DAKİKA



Haber > Magazin > Trabzon tiyatroya doyacak

Trabzon tiyatroya doyacak

24 Nisan 2015 Cuma - 15:15




Trabzonlular, "Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali" ile10 ülkenin tiyatro topluluğunun eserlerini izleme olanağı bulacak.





Trabzon tiyatroya doyacak. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nce Trabzon Devlet Tiyatrosu organizasyonunda 2 -15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek festivalde, yerli ve yabancı tiyatro toplulukları Trabzon’da sahne alacak. 

Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Birkan Görgün konu ile ilgili basın toplantısı düzenledi ve festivale Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Bosna Hersek, Hollanda, İran, Ukrayna, Hong Kong, Kazakistan, Gürcistan, Romanya ve Dağıstan'dan tiyatro topluluklarının katılacağını söyledi. Görgün, festivalde Trabzon'la İstanbul'dan özel bir tiyatro topluluğu ile Ankara, Erzurum, Sivas, Van ve Adana devlet tiyatrolarının oyunlarını sahneleyeceğini kaydetti.

Görgün sözlerini şöyle sürdürdü, "Trabzon'un tarihi yerlerini de bu festivalle birleştirerek tanıtmayı hedefliyoruz ve onun için bu festival çok önemli. Bunun dışında Trabzonspor'da bu sene festival ortaklarımızdan. Festival kapsamında sporla sanatı da bir araya getirdik."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap