SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tonlarca kaçak akaryakıt ele geçirildi

Tonlarca kaçak akaryakıt ele geçirildi

08 Nisan 2015 Çarşamba - 17:05




Antalya’nın Alanya ilçesinde 25 ton, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ise 20 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.





Antalya’nın Alanya ilçesinde 25 ton, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ise 20 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

ALANYA

Edinilen bilgiye göre, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri akşam saatlerinde Tosmur Mahallesi Alantur mevki üzerinde şüphelendikleri Mustafa A. idaresindeki 80 DN 608 plakalı Tırı durdurdu. Tır dorsesindeki tankerde yapılan incelemede 25 ton kaçak mazot ele geçirilirken, sürücü Mustafa A. gözaltına alındı.

Alanya Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alınan Mustafa A.’nın verdiği teslimat adresinin hayali olduğu belirlenirken, polis ekipleri soruşturmasını derinleştirdi. Tır ise incelenmek üzere Saray Mahallesi’nde bulunan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası önüne çekildi.

SİVEREK


Siverek’te ise İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, gece saat 03.00 sıralarında terk edilmiş bir kamyon buldu. Şase ve motor numarası kazınmış şekilde bulunan plakasız kamyonun kasasına özel olarak yapılmış bir tankın yerleştirildiği tespit edildi. Tank içerisinde yapılan kontrolde yaklaşık 20 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi. Akaryakıt, Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan talimat doğrultusunda Adana/Ceyhan Petrol İşletmeciliği Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Viranşehir PS4A Pompa İstasyon İşletmeciliği’ne gönderildi. Kamyon ise yeddi emin deposuna teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı. Jandarma ekiplerince ele geçirilen plakasız kamyonun tescil sahibinin tespiti için çalışma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap