SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Tokatlayacağım' yorumu ortalığı karıştırdı!

'Tokatlayacağım' yorumu ortalığı karıştırdı!

29 Kasım 2020 Pazar - 16:52




Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali, Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen'e yaptığı yorum olay oldu. Takipçileri Ece Erken olayını ortaya çıkarınca işler fena halde karıştı.





Melis Sezen'in paylaşımına Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali'den bomba bir yorum geldi.

Bircan Bali Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen’e "Sokakta görsem tokatlayacağım nerdeyse, tebrikler oyunculuğuna" dedi. 

Bircan Bali'nin yorumuna Melis Sezen'den yanıt geldi. Sezen "hahaha teşekkür ederim" yorumunu yaparak yanıt verdi. Bircan Bali'nin yorumuna takipçilerinin yazdıkları ise ortalığı karıştırdı 

Bircan Bali'nin yorumuna takipçilerden ise "Aynı şeyleri kankan Ece Erken gerçek hayatta yaptı, onu tokatlasaydın!" yorumu yağdı.




Peki ne olmuştu?

Ece Erken, geçtiğimiz aylarda evli ve iki çocuk babası Şafak Mahamutyazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Bu yasak aşk ifşa olunca ise Erken, ben itiraf etmiştim diyerek eleştirilerden kurtulmaya çalıştı. 

Ece Erken, hakkında çıkan haberlerden sonra konuyla ilgili, "9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım" açıklamasını yapmıştı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise adeta olay yaratmıştı.

Gece yarısı evinin önüne gelip, araçlarına zarar verdiğini dile getiren Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurmuştu. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mahmutyazıcıoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:


''Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki; bir gün herkes yaşayacak. Kimisi aldığı duaları, kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir.''
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap